Трябва ли ми психолог?

Преди всичко трябва да отбележа, че посещението и консултирането с психолог е въпрос на личен осъзнат избор. Премахването на даден натраплив проблем е взаимна работа и изграждане на доверие между клиента и психотерапевта. Психологът е лекар на душата и като всички други лекари се старае да избави пациентът от страдание. Да ни помогне да се

справим с душевната болка без лекарства, която често пъти е по силна дори и от физическата. Посещението на психолог не означава че сме болни, просто страдаме душевно и се нуждаем от малко напътствия за да се справим по добре със живота. Не очаквайте от мен да ви давам съвети как да постъпите в дадена ситуация или да ви критикувам за определени ваши постъпки. Това с което мога да ви помогна се крие в разбирането, подкрепата и анализа от моята професионална гледна точка. Чрез тях целя вие да  осъзнаете, защо изпитвате определени неприятни състояния и как да повлияете на вашите душевни терзания. С моята терапевтична практика ще ви помогна да анализирате всички обстоятелства довели ви до

психологическа безизходица.

Много често забързани в нашето ежедневие ние не осъзнаваме, че имаме психологичен проблем. Тревоги, депресии, необясними страхове, паник атаки, нервно напрежение, бърн аут, агресия и много други състояния все „подаръци“ на съвременния начин на живот, които придружават ежедневието ни. Но как да се справим с тях?

На помощ идвам аз, психолог Станислава Велева. Именно и това е моята работа като психолог да ви върна усмивката и радостта от живота. Да ви дам насоки как да се справите с даден проблем или ситуация. Да ви помогна да се почувствате психически стабилни и уверени в себе си.  Ако имате нужда да споделите, да поговорите или да се консултирате аз съм насреща. С разбиране и подкрепа.  Може да дойдете при мен за консултация, за терапия или просто за да споделите това което ви тревожи и напряга.

Психологичното консултиране е подходящо при:

стрес, паник атаки, зависимости, депресии, тревожни състояния, емоционална нестабилност, неувереност и ниска самооценка, агресия, страхове, раздели или тежки загуби, проблеми в семейството, проблеми на работното място и др.

Ако смятате че:

  • животът ви е в криза
  • не се справяте с напрежението и стреса
  • изпитвате чувство на безнадеждност
  • депресирани сте, обзема ви апатия или ви е безразлично какво правите
  • изпитвате трудности в междуличностните отношения

или

  • искате да се чувствате по уверени в себе си и да се усъвършенствате
  • да изградите позитивна нагласа към живота
  • да изградите умения с които да отстоявате себе си и мнението ви

Аз съм насреща с разбиране и подкрепа.