• office@psychologistveleva.com

  • Тел. за контакт: +359 888 88 08 73

Психотерапия на английски език

ПСИХОТЕРАПИЯ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Психотерапия на английски език

Психотерапия на английски език.

Психотерапията на английски език, е възможност за всички чужденци, които се чувстват по уверени в комуникацията си, когато разговорът се води с човек който ги разбира. Още повече с психолог който провежда терапии на английски. Ако, имаш  нужда да поговоряш с терапевт, свържи се с мен, за да обсъдим какво те тревожи. Ще си поговорим, и ще съставим план, как да се чувстваш добре и да бъдеш уверен и щастлив в своя живот. Сесийте се провеждат в кабинет или онлайн. Ти избираш.

Защо, психотерапия на английски език?

Всеки човек заслужава да бъде щастлив и разбран. Когато, работиш и живееш в чужда страна, подкрепата на твоите близки остава някак далечна. Трудно намираш с кой да споделяш, радости и разочарования. Ежедневната рутина и работните задължения, те грабват в стегнатата си прегръдка и за твоите чувства и мисли никой не говори. Дори и ти самият.  Напрежението се трупа от задържаните емоции и мисли. Започваш да се чувстваш някак празен, въпреки добрата кариера която имаш. Емоционалните липси, които изпитваш излизат на преден план, и не можеш вече да продължаваш така. Постоянното отлагане и невъзможността да се отпускаш и забавляваш, ти пречат да бъдеш себе си. Тялото ти казва спри, но умът ти не го слуша.

Спри да се притесняваш, има решение, и то е много просто. Време е да обърнеш внимание на себе си и собствените си нужди. Можеш да започнеш психотерапия, за да получиш обратна връзка и насоки от мен, как да се справиш с с цялата тази буря от емоции и негативните мисли. По време на терапевтичния процес ще те науча, как да слагаш броня – щит, когато е нужно и как да я сваляш маските от себе си и другите. С тези техники ще си защитен от бъдещи емоционални сривове и негативни – токсични мисли.

Как, се роди идеята за психотерапия на английски език?

Работата ми с групи от програмисти, ме провокира да създам възможност за консултации и психотерапия на английски език. Много аутсорсинг компании, наемат служители от други страни. Английският е универсален, да не кажа дори вече задължителен, и голяма част от хората го изполжват ежедневно в служебните си задължения или в комуникацията. Ето, защо предоставям възможност за психотерапия на английски. Освен това, съм създател на проект насочен изцяло за външните пазари, “Modern applied trading psychology”. Провеждам специализирани терапии за трайдъри и инвеститори, както и за ИТ експерти. /виж повече в специализирани терапии/.

ДА, ПСИХОТЕРАПИЯТА ИМА СМИСЪЛ!

Последвайте ме в социалните мрежи!

Контакти